• Deň otvorených dverí

            • Dňa 08.09.2023 sa žiaci  I.EK a II.E triedy Giraltovce zúčastnili Dňa otvorených dverí krajčírskej firmy KDV s. r. o. Giraltovce.                                                                       

              Privítala nás riaditeľka firmy p. Džoganíková.

              Exkurzia bola zameraná na prehliadku novootvorených priestorov danej firmy. Nové výrobné priestory nám ukázala vedúca majsterka krajčírskej dielne. Žiaci sa dozvedeli, že táto krajčírska dielňa poskytuje výrobné služby, konkrétne - šije sa tu pánska konfekcia voľnočasová, na spoločenské príležitosti, pracovný odev, ale aj nohavice pre zamestnancov dopravného podniku a konfekcia, ktorá je určená na export do zahraničia. Počas prehliadky sme sa oboznámili s celým výrobným procesom šitia nohavíc, od vystrihnutia až po kontrolu finálneho výrobku.

              Odchádzali sme spokojní s novými poznatkami a s pocitom, že v budúcnosti s touto krajčírskou dielňou nadviažeme spoluprácu.

              Mgr. Magdaléna Cinová, Mgr. Martina Zeleňáková  

            • Školský rok 2023/2024

            • Čas letných prázdnin sa definitívne skončil a tak milí učitelia , žiaci a rodičia, sa po tomto krásnom čase znova stretávame na prahu nového školského roka. Veríme, že každý z vás mal možnosť užiť si radostné chvíle v kruhu najbližších, oddýchnuť si od školských povinností a načerpať nové sily pre úspešné zvládnutie úloh v novom školskom roku. Prajeme vám všetkým pohodový a úspešný školský rok 2023/2024.Vám dievčatá a chlapci menej vymeškaných hodín a len tie najlepšie známky, za ktorými budú bohaté vedomosti a vám milí kolegovia, veľa zdravia, trpezlivosti, dostatok síl a energie do práce. Pracujme všetci tak, aby sme o desať mesiacov mali byť na čo hrdí.